Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ψήφισμα για την Πρωτοβουλία "΄Ενα καράβι για τη Γάζα"

Ψήφισμα για την Πρωτοβουλία «Ένα καράβι για τη Γάζα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσπρωτίας

• Στηρίζει την Πρωτοβουλία <ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ> ,που είναι μια διεθνής αποστολή που επιδιώκει να σπάσει τον αποκλεισμό της ΓΑΖΑΣ, να μεταφέρει στην ΓΑΖΑ ανθρωπιστικό και εκπαιδευτικό υλικό καθώς και βοήθεια για την ανοικοδόμηση των υποδομών της. Καταθέτει για το σκοπό αυτό το ποσό των 200€ στο σχετικό λογαριασμό.
• Καταδικάζει την πολιτική του Ισραήλ, την πολιορκία και την κατοχή Παλαιστινιακών εδαφών . Ζητάει να σταματήσει τώρα ο αποκλεισμός της Γάζας από κάθε πλευρά.
• Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό στον αγώνα που κάνει για τα ιστορικά δικαιώματα του, για πατρίδα και λευτεριά.
• Θεωρεί ότι το εγχείρημα της διεθνούς συνεργασίας για το σπάσιμο της ισραηλινής τρομοκρατίας αξίζει την ηθική και υλική υποστήριξη και ενισχύει συμβολικά την πρωτοβουλία αυτή με την κατάθεση ενός ποσού 200€.
• Καλεί την Διεθνή Κοινότητα να αναλάβει πρωτοβουλίες για να διασφαλιστούν τα δικαιώματα και οι βιοτικές ανάγκες των Παλαιστινίων και να βάλει τέλος στο έγκλημα που συντελείται στην Λωρίδα της Γάζας.
• Καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν με κάθε τρόπο στο διεθνές κίνημα στήριξης των αποκλεισμένων Παλαιστινίων και να στηρίξουν την Πρωτοβουλία <ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ>.
Ηγουμενίτσα 21-5-2010
Το Δ.Σ.
http://perdika-thesprotias.blogspot.com/2010/05/blog-post_9242.html