Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Μήπως ήρθε ο καιρός να ξαναπούμε έξω από την Ευρώπη;

Μήπως ήρθε ο καιρός να ξαναπούμε έξω από την Ευρώπη;

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια τάση που επιβάλλει στον Έλληνα να κάνει έναν μικρό απολογισμό. Από εκεί που λέγαμε ότι είμαστε ευρωπαίοι και μια χαρά μας βόλευε η θεωρία, έρχεται η στιγμή της απόδειξης. Είμαστε Ευρωπαίοι άραγε? Και τι στην ευχή τελικά έχει καλύτερο ο Ευρωπαίος από τον Έλληνα? Μισθό πάντως έχει σίγουρα καλύτερο!
Προχωρούμε μουδιασμένοι για τη δουλειά μας αν είμαστε τυχεροί και έχουμε δουλειά, αν δεν έχουμε παραμένουμε μουδιασμένοι σε μια καφετέρια και συνομιλούμε με φίλους και γνωστούς για το ποιοι κλέψανε και μας φέρανε σε αυτή την κατάσταση.
Παλιότερα φωνάζονταν στους δρόμους ένα σύνθημα. «Έξω από την ΕΟΚ των μονοπωλίων». Μήπως ήρθε ο καιρός να το ξαναθυμηθούμε;
Σε όλους ποια θεωρείται δεδομένο, ότι ήμαστε δούλοι της Ευρώπης, και πρέπει να κάνουμε ότι θέλουν οι κατακτητές Ευρωπαίοι που διαφεντεύουν πλέον αυτόν τον τόπο.
Μόνο που έχει αποδειχτεί ότι Ευρώπη δεν υπάρχει πλέον. Αυτοί που είναι πραγματικά αφέντες, είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το κερδοσκοπικό και αεριτζίδικο μεγάλο κεφάλαιο, (που φυσικά, αποδείχθηκε πλέον ότι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, οι μεγαλύτεροι απατεώνες διαβιούν εκτός της Ελλάδας) τα μονοπώλια, που πλέον έχουν αποφασίσει να επιβάλλουν αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, μην έχοντας την υπομονή καν, να περιμένουν να δουν πως εξελίσσεται το πειραμά τους στην Ελλάδα. Πως και αν αντιδρά ο ελληνικός λαός.
Απέναντι λοιπόν σε όλους αυτούς τους διεθνείς αεριτζήδες κερδοσκόπους, όπως και στα τσιράκια τους στην Ελλάδα που προσπαθούν με νύχια και δόντια να μας πείσουν, ότι για την αντιλαϊκή λαίλαπα που έχει επιβληθεί, φταίει το ξερό το κεφάλι του Έλληνα που παραμένει ψιλολουμπιναδόρος, και πρέπει να αφεθεί στα γαμψά νύχια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μας ξεσκίσουν τις σάρκες για να γίνουμε Ευρωπαίοι (φυσικά όλοι αυτοί που τα λένε αυτά, είναι χοντροκονομημένοι, ξέχωρα που αναμεσά τους υπάρχουν και ορισμένοι δεξιοί δημοσιογράφοι που το παίζουνε bloggers, και ωρύονται για την ανεξαρτησία των blogs, ενώ στην ουσία είναι σιχαμένα τσιράκια του κεφαλαίου).
Ε, λοιπόν σε όλους αυτούς τους υπηρέτες του κεφαλαίου, σε όλα αυτά τα σιχαμένα τσιράκια του, πρέπει να ξαναφωνάξουμε το σύνθημα που πραγματικά τους τρομοκρατεί.
«ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ»!!!