Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Παραμυθιάς για το πρόγραμμα "Καλλικράτης"

Tο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Παραμυθιάς για το πρόγραμμα «Καλλικράτης»
Καινούργιο θέμα προς συζήτηση με ποικιλόμορφες αντιδράσεις προέκυψε στη Παραμυθιά μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου Δήμου που θα δημιουργηθεί από το πρόγραμμα «Καλλικράτης». Δήμος Σουλίου λοιπόν με έδρα την Παραμυθιά και οι πρώτες αντιδράσεις έχουν ξεκινήσει τόσο από την κοινότητα Σουλίου, όπου θεωρούν πως αδικούνται εφόσον δεν έχουν δικό τους δήμο, όσο και από την Παραμυθιά, όπου οι απόψεις για την ονομασία του δήμου διίστανται.
Eδώ ο κόσμος καίγεται, με την κατάργηση των συντάξεων, τη φτώχεια, και την ανεργία, και η Παραμυθιά σε κόντρα με το Σούλι, για ονόματα και τρίχες κατσαρές!!!
Γιατί άλλο είναι να ζητάνε να παραμείνουν οι κοινότητες, αίτημα σωστό και λογικό, τις κοινότητες που έχουν μακρά ιστορία, και θέλει να καταργήσει η κάθε διορισμένη κυβέρνηση των Βρυξελλών στην Ελλάδα, και άλλο πράγμα, δήθεν μάχες για το όνομα και τρίχες κατσαρές!!!!
Χρειάζονται δυνατά και οργανωμένα επιχειρήματα και όχι μόνο μία ομάδα 700 ατόμων που απλά γίνονται μέλη σε ένα γκρουπ στο FACEBOOK. Ο αριθμός αυτός δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα και φυσικά οι απόψεις θα πρέπει να εκφράζονται μέσα από θεσμικά όργανα, ώστε να υπάρχει η ανάληψη της ευθύνης και της βαρύτητας των λόγων.
thesprotia-news.blogspot