Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ιωαννίνων καταγγέλει τραμπούκικες επιθέσεις της Χρυσής Αυγής

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ιωαννίνων καταγγέλει επιθέσεις της Χρυσής Αυγής

H ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ιωαννίνων,με ανακοίνωση της,καταγγέλει τις επιθέσεις μελών της "Χρυσής Αυγής",εναντίον μελών της,αλλά και κατά του κενρτικού εκλογικού περιπτέρου της οργάνωσης στην κενρική πλατεία των Ιωαννίνων.Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ιωαννίνων,αναφέρονται τα εξής:
"Το Σάββατο 30/5 μέλη του Ακροδεξιού χώρου επιτέθηκαν σε αγωνιστές που δραστηριοποιούνται στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. βρίζοντας και κατεβάζοντας αφίσες του πολιτικού μορφώματος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου 2 φορές, μια στους Αμπελόκηπους και μια επί της οδού Βηλαράς.
ΤΑ Ξημερώματα της Κυριακής , ώρα 2, τραμπούκος που αυτοπροσδιορίστηκε σαν μέλος της “Χρυσή Αυγή” επιτέθηκε στο “περίπτερο” της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην κεντρική πλατεία, και σε άτομα που βρισκόταν εκείνη την στιγμή στο χώρο.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τραμπούκικες επιθέσεις.
Η απάντηση θα δοθεί από τους μαζικούς, δυναμικούς, ανυποχώρητους λαϊκούς αγώνες. Στις 7 Ιούνη ψηφίζουμε -στηρίζουμε ΑΝΤικαπιταλιστική, ΑΡιστερή, ΣΥνεργασία για την Ανατροπή , στηρίζουμε- ψηφίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Καλούμε τον γιαννιώτικο λαό στην κεντρική στην κεντρική – προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. την Τετάρτη 2 Ιούνη , ώρα 8.30 μμ στην κεντρική πλατεία (Τσοκάνης)".

ΑΝΤικαπιταλιστική, ΑΡιστερή, ΣΥνεργασία για την Ανατροπή(ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ






Σε όλη την Ελλάδα
Σε μια πρωτοφανή απόφαση φίμωσης όλων των διαφορετικών φωνών, μπροστά στις ευρωεκλογές, προχώρησε η Ν.Δ. με τη σύμφωνη γνώμη, ή την ανοχή των άλλων τεσσάρων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ ) της Βουλής. Μοίρασαν μεταξύ τους την έκτακτη οικονομική επιχορήγηση των 13 εκατομμυρίων Ευρώ, μοίρασαν τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό χρόνο, πριμοδότησαν τους εκλεκτούς των βαρόνων των Μ.Μ.Ε Οικολόγους – Πράσινους, δίνοντας τα ψίχουλα των 5λεπτων στα μικρότερα κόμματα, αρνούμενοι να εφαρμόσουν τα στοιχειώδη παλιότερων εκλογών. Την ίδια στιγμή το βαθύ κράτος (που χρηματοδοτεί την ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή), με την ανοχή της κυβέρνησης και της αστυνομίας έχουν προχωρήσει σε πρωτοφανή για προεκλογική περίοδο φασιστικές και τραμπούκικες ενέργειες, καταστρέφοντας εκλογικά κέντρα και περίπτερα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, σχίζοντας αφίσες, κατεβάζοντας πανό, απειλώντας ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα αγωνιστών που συμμετέχουν στο νεολαϊστικο κίνημα και στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καταγγέλλει τη στάση της κυβέρνησης της Ν.Δ και την ανοχή της αστυνομίας, δηλώνοντας απερίφραστα ότι καμιά τραμπούκικη ενέργεια δεν θα σταματήσει τη δράση μας. Καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνη την κυβέρνηση που καλύπτει και συγκαλύπτει τέτοιες ενέργειες. Καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία να απαντήσουν αποφασιστικά με τους αγώνες και τη δράση τους , με την ψήφο τους και στις ευρωεκλογές, στον αντιδημοκρατικό κατήφορο, στον εντεινόμενο κρατικό αυταρχισμό και στις φασιστικές – τραμπούκικες ενέργειες.

Το γραφείο τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 28 Μάη 2009