Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Η Θεσπρωτία στη ΝΕΤ

Οι ομορφιές της Θεσπρωτίας στη Νέα Ελληνική Τηλεόραση (ΝΕΤ)

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής (Ν.Ε.Τ.Π.) της Ν.Α. Θεσπρωτίας, θεωρώντας ότι η τηλεόραση κατέχει καθοριστικό ρόλο στη διαφήμιση, και στην προσπάθειά της να προβάλει το νομό για να αναπτύξει νέες μορφές τουρισμού (θρησκευτικό, αρχαιολογικό-ιστορικό, ψυχαγωγικό, οικοτουρισμό κ.α.), και προκειμένου να επιμηκύνει τουριστικά τη σαιζόν και να ενισχύσει έτσι οικονομικά τους επαγγελματίες, φιλοξένησε συνεργείο της ΝΕΤ από την εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα».
Οι συνεργάτες της εκπομπής, μαγεμένοι από τις ομορφιές της περιοχής και τις δυνατότητες εναλλακτικών μορφών τουρισμού, δεσμεύτηκαν να επισκεφθούν εκ νέου το νομό για να καλύψουν και άλλες δραστηριότητες.
Η Ν.Ε.Τ.Π. ευχαριστεί το Δήμαρχο Συβότων κ. Γεώργιο Γιαννούλη, τους προέδρους των Τοπικών Δ.Δ. Τσαμαντά και Πλαισίου κ.κ. Δημήτριο Ευστρατίου και Μιχάλη Δόβρα, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ηγουμενίτσας, τον Ιππικό Όμιλο Ηγ/τσας και τη Λέσχη 4Χ4, καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν στα γυρίσματα της εκπομπής,
η οποία θα προβάλει τη Θεσπρωτία την Παρασκευή στις 20, την Δευτέρα στις 23 και την Τρίτη στις 24 Μαρτίου, το μεσημέρη στη ΝΕΤ και ώρα από 13μ.μ.-14:15μ.μ.

Υ.Γ. Την Παρασκευή 20/3 η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στη Νάουσα της Μακεδονίας, στα Τζουμέρκα, στους Παξούς, στον Αχέρωντα-Σούλι, και στη Λέσβο.
Τελικά, η ΝΕΤ κορόϊδεψε τη Νομαρχιακή Επιτροπή. Την Δευτέρα 23/3 η εκπομπη ηταν αφιερωμένη στη Βόρειο Ευβοια στην αναρίχηση στους Καταράκτες των Λουτρών Αιδηψού, στο Περτούλι Τρικάλων, στο φαράγγι Βελβεντού Κοζάνης, και στο Νομό Αχαϊας στο Κέρτεζη ένα χωριό κοντά στα Καλάβρυτα και στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο.