Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

To Λαϊκό Μέτωπο Απελευθέρωσης της Παλαιστίνης χαιρετίζει το κίνημα στην Ελλάδα που εναντιώθηκε στον ανεφοδιασμό του Ισραήλ από τον Αστακό

Το Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζει την άμεση απάντηση του κινήματος στον ανεφοδιασμό του Ισραήλ από τον Αστακό

από ΛΜΑΠ 7:30μμ, Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Μήνυμα στην ΚΟΕ (αυτόματη μετάφραση)

πηγή:http://www.pflp.ps/english/?q=greek-people-win-tactical-victory-solidarity-pales

Στις 13 Ιανουαρίου 2009, ο λαός της Ελλάδας κέρδισε μια σημαντική τακτική νίκη στo κίνημα για την αλληλεγγύη με το Παλαιστινιακό λαό, σταματόντας την αποστολή των όπλων από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ μέσω ενός Eλληνικού λιμένα. Ο Βορειοαμερικανικός στρατός ανάγγειλε ότι είχε σταματήσει την αποστολή λόγω " ανησυχίων από την Αθήνα, " μετά από τον ελληνικό λαό που κινητοποιήθηκε, καταδεικνύοντας και ενεργώντας να απαιτήσει να σταματήσουν την αποστολή όπλων στους δολοφόνους του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα!
Το Λαϊκό Μέτωπο για την Aπελευθέρωση της Παλαιστίνης χαιρετίζει τον Eλληνικό λαό για την απάντησή του στην κλήση μας και την κλήση του Παλαιστινιακού λαού να εμποδίσει αυτήν την αποστολή όπλων και ζητά από όλες τις λαϊκές και προοδευτικές δυνάμεις στον κόσμο για να ακολουθήσει αυτή την οδηγία και για να σταματήσουν οι αποστολές σε αυτά τα όπλα και με όλους τους πιθανούς τρόπους να αναστατώνουν και να αποτρέπουν και να απομονώνουν τον κάτοχο, τα όργανα και τους στρατιωτικούς.
Στις 15 Ιανουαρίου 2009, οι Ελληνες ακτιβιστές συγκρότησαν μια διαμαρτυρία στο λιμένα του Aστακού, όπου σχεδιάστηκε η αποστολή για να πραγματοποιηθεί, απαίτησε ένα τέλος σε οποιαδήποτε ελληνική συνενοχή στον πόλεμο Βορειαμερικάνων/Ισραηλινών στο Παλαιστινιακό λαό της Γάζας και εκφράζοντας την αλληλεγγύη με τους Παλαιστινιακό λαό και τις αιτιάσεις του. Το Eλληνικό κίνημα έχει φερει αυτό το ζήτημα στο Κοινοβούλιο, στις οδούς, και παντού, και έχει κερδίσει μια σημαντική νίκη.

συνεχίζει.
από copy 7:30μμ, Kυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Πιο κάτω, συνεχίζουν και αναφέρονται στη διαδήλωση της 15ης Ιανουαρίου και αναδημοσιεύουν τις ανακοινώσεις της ΚΟΕ:

Στις 15 Ιανουαρίου 2009, οι Eλληνες ακτιβιστές συγκρότησαν μια διαμαρτυρία στο λιμένα του Αστακού, όπου σχεδιάστηκε η αποστολή για να πραγματοποιηθεί, απαιτησε ένα τέλος σε οποιαδήποτε ελληνική συνενοχή στον πόλεμο ΗΠΑ/Ισραηλινών στο Παλαιστινιακό λαό της Γάζας και εκφράζοντας την αλληλεγγύη με το Παλαιστινιακό λαό και την αιτίασεις του. Το Eλληνικό κίνημα έχει φέρει αυτό το ζήτημα στο Κοινοβούλιο, στις οδούς, και παντού, και έχει κερδίσει μια σημαντική νίκη.
Η Kομμουνιστική Oργάνωση της Ελλάδας έχει δημοσιεύσει μια σειρά κοινοποιήσεων, που διατυπώνεται κατωτέρω:
Κομμουνιστική Oργάνωση της Ελλάδας (KOE)
Δήλωση Nr 4/2009
To κίνημα της αλληλεγγύης με την Παλαιστίνη χαράζει την πρώτη τακτική νίκη της!
Η ανακοίνωση Πενταγώνου, για την αποστολή των ΗΠΑ που οπλίζει το Ισραήλ μέσω του λιμένα του Αστακού ότι " θα αναβληθεί λόγω των λόγων ασφαλείας," εδιάψευσε την αξιολύπητη ελληνίδα Υπουργό τών Eξωτερικών, η οποία δήλωνε εκείνο το " Η Ελλάδα δεν εμπλέκεται σε οποιοδήποτε τέτοια αποστολή". Εντούτοις, η αποστολή των αμερικανικών όπλων στους σιωνιστές δολοφόνους μέσω του Aστακού δεν θα αναβληθεί: ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ τελικά μια για πάντα, επειδή ο ελληνικός λαός, που ανταποκρίνεται στην κλήση του ΛΜΑΠ, απέδειξε ότι δεν θα ανεχτούμε η Ελλάδα να γίνεται μεσάζων μεταξύ των διεθνών τρομοκρατών ΗΠΑ και Ισραήλ.
Η Kομμουνιστική Oργάνωση της Ελλάδας (KOE) ζητά από τον ελληνικό λαό: Παραμείνετε σε επιφυλακή! Συνθλίψτε όλες τις ανειλικρινείς προσπάθειες της κυβέρνησης Καραμανλή που θέλει να βοηθήσει τους ισραηλινούς νεοναζί! Όλοι ενωμένοι στη διαμαρτυρία στο λιμάνι του Αστακού την Πέμπτη, 15-1!
Ενεργός αλληλεγγύη με το Παλαιστινιακό λαό! Σταματήστε όλες τις διπλωματικές, στρατιωτικές, πολιτικές, οικονομικές, πολιτιστικές σχέσεις με το Ισραήλ!
13 Ιανουαρίου 2009
Κομμουνιστική Oργάνωση της Ελλάδας (KOE)
Κομμουνιστική οργάνωση της Ελλάδας (KOE)
Δήλωση Nr 3/2009
Εμπρός όλοι ενώμένοι να εμποδίσουμε το σκάφος του θανάτου!
Η Kομμουνιστική Oργάνωση της Ελλάδας (KOE) καταδικάζει την επαίσχυντη κατάπτωση της Ελλάδας στα αμερικάνικα σχέδια για τα τεράστια φορτία πλοίων με αμερικανικά όπλα στο Ισραήλ μεσω του ελληνικού λιμένα του Αστακού (Δυτική Ελλάδα). Εάν σταλούν, αυτά τα όπλα θα χρησιμοποιηθούν για τη συνέχεια της γενοκτονικής σιωνιστικής επιθετικότητας στη Γάζα. Η ενοχοποίηση του ελληνικού λιμένα του Αστακού αποκαλύπτει την πλήρη συνενοχή της κυβέρνησης του Καραμανλή στο έγκλημα που διαπράττεται ενάντια στο Παλαιστινιακό λαό.
Οι αξιώσεις της ελληνικής κυβέρνησης (" δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό το ζήτημα") είναι καθαρά ψέματα και καθαρή υποκρισία. Η συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης αποκαλύπτεται σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της προσπάθειας της χρησιμοποιήσης του ελληνικού χώματος προκειμένου να παρασχεθούν τα νέα όπλα στους ισραηλινούς νεοναζί. Αυτό δεν είναι ένα μοναδικό επεισόδιο: κατά τη διάρκεια του γενοκτονικού πολέμου των ΗΠΑ ενάντια στο Ιράκ, η ναυτική βάση της Σούδας (Κρήτη) χρησιμοποιήθηκε επίσης από τους " απελευθερωτές του Ιράκ".
Η δραματική κλήση του ΛΜΑΠ, που απευθύνεται στο ελληνικό λαό και τα προοδευτικά κινήματα, για να σταματήσει η αποστολή των αμερικανικών όπλων στο Ισραήλ πρέπει να μας βάλει όλους σε επιφυλακή! Η Kομμουνιστική Oργάνωση της Ελλάδας καλεί το δημοκρατικό ελληνικό λαό να την εμποδίσει, αυτήν την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, στο λιμάνι του Αστακού. Προειδοποιούμε την ελληνική κυβέρνηση: Μην διευκολύνετε τους δολοφόνους του Παλαιστινιακού λαού!
Εμπρός να υποστήριξουμε ακτιβιστικά τον μαρτυρικό παλαιστινιακό λαό! Διώχτε το σιωνιστή πρεσβευτή! Κλείστε τη σιωνιστή πρεσβεία!
Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2009