Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

απο patras indymedia

Ενημέρωση από τη συγκέντρωση στον Αστακό
από . 2:59μμ, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009
Πολύς κόσμος από τις πρώτες εκτιμήσεις. Γύρω στα 400 άτομα περίπου. Κατά προσωπική εκτίμηση. (Όπως όμως αναφέρει το http://meraioa.blogspot.com/ "Άλλες φωτογραφίες από την κιντοποιήση που είχε γυρω στους 1500 διαδηλωτές!!!!!"). Πολύ καλός αριθμός για τα δεδομένα της Δυτικής Ελλάδας.
Στο χωριό του Αστακού έχουν μαζευτεί πολλοί φορείς από Δυτική Ελλάδα και κάποιοι Παλαιστίνιοι και τώρα τελειώνουν οι ομιλίες. Μίλησε ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής κοινότητας. Γιουχαΐστηκε ο Τσίπρας κι ένας Πασόκος που μίλησαν- "Το αίμα του Ιράκ στα χέρια σου Σημίτη....". Είναι και μια κλούβα δυο τετράγωνα πάνω από τη συγκέντρωση σε όχι εμφανές σημείο.
συνέχεια
από . 3:24μμ, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009
Αυτή τη στιγμή ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος έξω από το λιμάνι στο Πλατυγυάλι. Την είσοδο φυλάνε λιμενόμπατσοι (και τα κανάλια).
συνέχεια 2
από . 3:49μμ, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009
Ξηλώθηκε το συρματόπλεγμα που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο! Η πορεία μπαίνει ΜΕΣΑ στο λιμάνι. Όσο η πορεία ήταν έξω από το λιμάνι 3 διμοιρίες μπλε ματάδων ήταν πίσω από ένα κτήριο δεξιά της πορειάς. Ο κόσμος είναι 100 μέτρα μέσα στο λιμάνι κι οι δυνάμεις καταστολής παρατεταγμένες μπροστά τους. (Υγ. Για άλλη μια φορά ρεφορμιστική-καπελωτική η σταση πολλών Συριζαίων. Ξεπεράστηκε όμως επιτυχώς....)
συνέχεια 3
από . 4:12μμ, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009
Οι Παλαιστίνιοι που ήταν μπροστά έφυγε προς τα έξω κι ακολούθησε κι η υπόλοιπη πορεία. Τώρα ο κόσμος ειναι συγκεντρωμένος έξω απο το λιμάνι.

http://patras.indymedia.org/